Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012

DAVID NOEL στην ART GALLERY CAFÈ

Ο DAVID NOEL είναι διπλωματούχος της Ανωτάτης σχολής Καλών Τεχνών του Στρασβούργου το 1988, ζει και εργάζεται στην Αθήνα στην δημιουργία αντικειμένων (Designer) και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων από το έτος 1989.

Εργάστηκε επί πέντε χρόνια σε διάφορες εταιρείες κατασκευαστικές κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και από το 1993 εργάζεται στο δικό του γραφείο όπου ασχολείται τόσο με τον επαγγελματικό χώρο όσο και με το χώρο κατοικιών για τις εσωτερικές η τις εξωτερικές τους ανάγκες από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση με την παρακολούθηση των συνεργείων και φυσικά τη διακόσμηση σε όλα τα επίπεδα.

Συμμετείχε σε 2 ομαδικές εκθέσεις στο Στρασβούργο όπου παρουσίασε διακοσμητικά αντικείμενα για εσωτερικούς χώρους (έπιπλα,φωτιστικά,πίνακες,bas-reliefs,…)

Στην Ελλάδα πήρε μέρος κυρίως σε εμπορικές εκθέσεις για την προώθηση της δουλειάς του με ιδιαίτερες κατασκευές, με καλλιτεχνικές ανησυχίες, επίπλων και φωτιστικών.

Το τελευταίο διάστημα συνεχίζει τις δραστηριότητές του δίνοντας έμφαση περισσότερο στην εικαστική κατεύθυνση,ζωγραφίζοντας κυρίως με ακουαρέλες αλλά και με ακρυλικά χρώματα (κατόπιν ειδικής παραγγελίας) και προετοιμάζοντας την συμμετοχή του σε διάφορες εκθέσεις τόσο ομαδικές όσο και ατομικές.

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
Σάββατο 12 Μαϊου 2012 στις 8.00μμ

Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαϊου 2012. Δευτέρα – Παρασκευή πρωινές: 1000 - 1300 Παρασκευή - Σάββατο απογευματινές: 1900-2200 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ART GALLERY CAFÈ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 1 & ΓΑΛΗΝΟΥ 16673 ΒΟΥΛΑ, Τηλ: 210 8958866
www.artgallerycafe.gr/program.aspwww.welovetoys.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...