Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Το ταξίδι στις "ονειρομνήμες" συνεχίζεταιΣε έναν ριζικά ανακαινισμένο χώρο ΤΕΧΝΗΣ, στις ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ, εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10/5 η πρώτη ατομική έκθεση του ζωγράφου - εικαστικού  ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ Αριστείδη. 

κος Αριστείδης Χρυσανθόπουλος - κος Μελέτης Φικιώρης
 Ήταν μια βραδιά φιλόξενη , ζεστή και άκρως φιλότεχνη.

Με την αμέριστη βοήθεια και στήριξη του οικοδεσπότη του χώρου κου Μελέτη Φικιώρη, ο ζωγράφος συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους επισκέπτες.

Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στο χώρο των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ, ένας χώρος τέχνης, "παιδί" του κου Μελέτη Φικιώρη, που προσφέρεται αφιλοκερδώς σε καλλιτέχνες να εκθέτουν το έργο τους. Ο ανακαινισμένος χώρος με εξαιρετικό φωτισμό και σε τόνους βιομηχανικού γκρι που ερχόταν σε αντίθεση με το λευκό χρώμα των τοίχων, αγκάλιασε κι ανέδειξε τα έργα που απέπνεαν ονειρική διάθεση , χρώματα και αισθήσεις χαραγμένες σε μνήμες προσώπων και σωμάτων που αποτυπώθηκαν στα έργα του ζωγράφου.

ο κος Αριστείδης Χρυσανθόπουλος συνομιλεί με επισκέπτες των εγκαινίων
Μια βραδιά επιτυχημένη και μια έκθεση που ήδη εντυπωσίασε διαδικτυακά και έντυπα. Αυτό βέβαια οφείλεται σε όλους τους φιλότεχνους δημοσιογράφους και ανθρώπους πάνω απ' όλα, που διέθεσαν χρόνο να διαβάσουν τα δελτία Τύπου και να ενημερωθούν για την έκθεση και το ζωγράφο κο Αριστείδη Χρυσανθόπουλο.
Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς επικοινωνίας, που από την πρώτη στιγμή στήριξαν, παρουσίασαν και ακολούθησαν τον καλλιτέχνη στο ταξίδι αυτό.
 
Το ταξίδι στις "ονειρομνήμες" συνεχίζεται έως τις 31 ΜΑΪΟΥ 2013, στις
ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ
Σπευσίππου 21, Κολωνάκι, τηλ. 210/7221556
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 18:00 - 21:00, Τετάρτη: 11:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00,
                            Σάββατο: 11:00 - 15:00,
                            email: eik.ana@hotmail.com

Πληροφορίες για τα έργα και τη δουλειά του κου Χρυσανθόπουλου μπορείτε να αντλήσετε από την προσωπική του ιστοσελίδα www.chrysanthopoulos-artpainter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...