Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα «Latin χρώματα» της Χούλια Γκερέρο

Αντλώντας έμπνευση από τα ελληνικά τοπία και τα χρώματα της Λατινικής Αμερικής, η Κολομβιανή ζωγράφος Χούλια Γκερέρο παρουσιάζει μία χρωματική πανδαισία στην Enigma Gallery της Κηφισιάς


«Σε ένα χορό χρωμάτων και σε κόσμους πιο λαμπερούς και αισιόδοξους» μας παρασύρει με την νέα ατομική της έκθεση «Latin Colours» η Χούλια Γκερέρο, η Κολομβιανή εικαστικός που τα τελευταία 20 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. 

Λάτρης και των δύο πολιτισμών, η Γκερέρο αντλεί έμπνευση από τα τοπία της Ελλάδας τα οποία και ζωγραφίζει με τα χρώματα της Λατινικής Αμερικής. Εικοσίπεντε έργα σε καμβά ή χαρτί θα δώσουν χρώμα και ζωντάνια -από τις 8 έως τις 26 Οκτωβρίου -στους τοίχους της Enigma Gallery στην Κηφισιά, έργα τα όποια πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται από  90 έως 6.500 ευρώ.

Πέρυσι, η Γκερέρο φιλοτέχνησε ενώπιον κοινού έναν πίνακα εμπνευσμένο από το διάσημο έργο του Πάμπλο Πικάσο «Γκερνίκα», ενώ έχει συμμετάσχει σε 19 ατομικές εκθέσεις και σε πάνω από 40 ομαδικές στην Αγγλία, Κολομβία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Αυστρία, Ρωσία, Ουκρανία και Βέλγιο.

Λεωφ. Κηφισίας 263,  Διάρκεια έκθεσης: έως 26 Οκτωβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...