Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Εργα της Αικατερίνης Αθανασιάδου - Πουτέτση στην γκαλερί «Ίρις»

Μια έκρηξη χρωμάτων σε ένα από τα χαρακτηριστικά έργα της Αικατερίνης Αιθανασιάδου - Πουτέτση.

Έργα της τελευταίας τριετίας περιλαμβάνει η έκθεση ζωγραφικής της Αικατερίνης Αθανασιάδου–Πουτέτση, την οποία θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει δειγματοληπτική, καθώς αποτελεί ένα μικρό μέρος της πλούσιας παραγωγής, μέσα στην τριετία αυτή, της γνωστής καλλιτέχνιδας. 


Θιασώτης του αφηρημένου εξπρεσιονισμού, που έχει διακριθεί και ως εξαιρετική ακουαρελίστρια, η Αικατερίνη Αθανασιάδου – Πουτέτση χαρακτηρίζεται επίσης για την αφοσίωσή της στα έντονά χρώματα, δημιουργώντας μια χρωματική έκρηξη στους άλλοτε μικρών και άλλοτε μεγάλων διαστάσεων, πίνακές της. 

Απόφοιτη της Σχολής Καλών Τεχνών το 1972, με δασκάλους τον Νίκο Νικολάου και τον Γιώργο Μαυροΐδη στη ζωγραφική και τη Θάλεια Βοΐλα και τον Γιάννη Κολέφα στο ψηφιδωτό, έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές και έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις, δίνοντας πάντα έντονα το στίγμα μιας προσωπικής αναζήτησης.

Η έκθεση της Αικατερίνης Αθανασιάδου - Πουτέτση θα εγκαινιαστεί στις 21 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. στην γκαλερί «ΙΡΙΣ», Αντήνορος 12 στο Παγκράτι και θα έχει διάρκεια ως τις 12 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...