Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Total Art Ζωγραφική – Ποίηση : Δημήτρης Χιωτόπουλος & Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Η Γκαλερί Έρση την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 & ώρα 8.00 μμ παρουσιάζει την πρόταση Total Art σε Ζωγραφική – Ποίηση : Δημήτρη Χιωτόπουλου & Μουσική: Μίμη Πλέσσα.


Το 2000 ο Δ. Χιωτόπουλος εξέδωσε την ποιητική του συλλογή Γένεση, όπου με ποίηση και ζωγραφική δημιουργείται Ολοκληρωμένη Τέχνη. Εδώ χρησιμοποιείται για πρώτη φορά ο όρος Total Art .

Το 2007 κυκλοφόρησε η δεύτερη έκδοση της Γένεσης, ενώ το 2008 εξεδόθη η ποιητική του συλλογή Aφή των Χρωμάτων όπου το Total Art γίνεται σημείο αναφοράς της δημιουργίας του .

Το 2013 ολοκληρώθηκε η δεύτερη έκδοση του βιβλίου Εκατό μέρες της Άνοιξης όπου εδώ εκτός από την ποίηση και την ζωγραφική, έρχεται ένας μεγάλος δημιουργός , ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας να προσθέσει τη μουσική συνιστώσα στο Total Art .

Εδώ η αντιστοιχία των τεχνών , οδηγεί στη δυνατότητα μιας πολυδιάστατης τέχνης όπου όλες οι επιμέρους τέχνες, κινούμενες ως λόγος, χρώματα, επιφάνειες, ήχοι, συγκεκριμε-νοποιούνται στην αναζήτηση της μορφικής τελειότητας .

Τη βραδιά των εγκαινίων ο Μίμης Πλέσσας θα ερμηνεύσει στο πιάνο αποσπάσματα από το έργο του Total Art - ‘’ Eκατό Ημέρες της Άνοιξης’’. Ποίηση θα απαγγείλει ο Γιάννης Βόγλης

Θα ακολουθήσει βίντεο προβολή & δεξίωση στο St. George Lycabettus Hotel στις 9.30 μμ.

Εγκαίνια Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014, 8:00 μμ
Διάρκεια έκθεσης 12 Μαρτίου έως 12 Απριλίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...