Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Eκθεση ζωγραφικής στην Τήνο

Από την 1η Αυγούστου, το Σωματείο «Οι Φίλοι της Τήνου» οργανώνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εξωμβούργου, την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Μικροί εμείς», στο παραδοσιακό δημοτικό σχολείο του Φαλατάδου.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι Έλληνες καλλιτέχνες: Μιχάλης Μανουσάκης, Αναστάσιος Μισούρας, Ειρήνη Ματσούκη, Περικλής Γουλάκος, Αλέξης Βερούκας και Μαριλένα Ζαμπούρα.
«Η ατέλειωτη επιστροφή της μνήμης γίνεται τροφή για το μέλλον. Η αναπόληση της παιδικής ηλικίας είναι ο φόβος του ανεπίστρεφτου χρόνου, όπου τελικά συμφιλιώνεσαι γιατί έχεις αγωνία γι’ αυτό που ζείς, γι’ αυτό που θα’ρθει. Το παιχνίδι αυτό είναι ζωή» αναφέρει ο καλλιτέχνης Μιχάλης Μανουσάκης σχολιάζοντας το θέμα της έκθεσης.
Το σωματείο «Οι Φίλοι της Τήνου» ιδρύθηκε το 2005 και κάθε καλοκαίρι οργανώνει στην Τήνο εικαστικές, μουσικές και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις με στόχο την προώθηση της παράδοσης του νησιού, μέσω ποιοτικών πολιτιστικών δρώμενων.
Παράλληλα με την έκθεση, το Σωματείο προσκαλεί τον Αλκίνοο Ιωαννίδη στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού στην Χώρα της Τήνου για μια μόνο μουσική συναυλία, το Σάββατο 7 Αυγούστου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1η Αυγούστου στις 8.30 μ.μ. ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Αυγούστου.
Πληροφορίες: Σωματείο «Οι Φίλοι της Τήνου», Λεωφόρος Κηφισίας 206, Ν. Ψυχικό, 210-6777204.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την απόψή σας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...